maandag 31 januari 2011

Even een van de laatste berichtjes van een van mijn slaafjes


Hallo Meesteres Pam,
Inmiddels is het al weer enkele weken geleden dat ik een sessie heb mogen beleven op de zolder van Het SM huis. Een eerste sessie samen met jou, een sessie die wat onderzoekend was en waarvan ik achteraf spijt heb gehad dat ik heb gezegd dat sporen niet konden.
Het was van mij bijna een jaar geleden dat ik een sessie had meegemaakt en vond het weer heerlijk om zo fijn geslagen en vernederd te worden. Vooral de Golden Shower aan het eind was een eindeloze verrassing waarbij mij gegund werd om uw urine van zo dicht bij te mogen proeven en te mogen zien hoe het uw lichaam verliet door een mooie string heen. En tot slot de beloning in de vorm van een fantastisch orgasme waarbij mij nog steeds een blik werd gegund op uw mooie billen.
Maar wat heb ik een spijt dat ik geen toestemming heb gegeven om sporen achter te mogen laten. Overigens had ik nu ook wel een blauwe plek op mijn billen van de cane. Helemaal niet erg, ik was er trots op.
Volgende keer mogen sporen wel en wil ik je uitdagen om mij zover te krijgen om om genade te smeken, maar ook om te beleven hoe ver jij kunt en wilt gaan om mij tot genade te dwingen.
Ik zal binnenkort weer een afspraak maken en hoop dat we er samen weer een prachtige sessie van kunnen maken.
Met slaafse groeten,
Adrie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten